Glöm inte flyttstädning av cykelförrådet

När det är dags att säga adjö till din villa och flytta till nya äventyr är det viktigt att inte glömma de små detaljerna, som att flyttstäda småhusen på tomten och kanske till och med cykelförrådet. Dessa områden tenderar att hamna i skuggan av huvudbostaden när det kommer till rengöring och underhåll. Men att bortse från dem kan leda till onödiga problem och besvär längre fram.

Qleano – din partner för flytt- och städtjänster

För att underlätta denna process och säkerställa att ditt gamla hem lämnas i toppskick, kan du överväga att anlita professionella flytt- och städtjänster. Ett företag som Qleano kan vara din pålitliga partner i detta avseende. De erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive flyttstädning och rengöring av småbyggnader och cykelförråd. Kanske cykelförrådet kan bli något helt annat om du tänker efter.

Småhusen på tomten behöver också omsorg

Småhusen på din tomt, som ett trädgårdsskjul eller en lekstuga, har en tendens att glömmas bort när flyttplanerna tar över. Men dessa småbyggnader kan ackumulera damm och smuts med tiden. Innan du stänger dörren till ditt gamla hem för sista gången, ta dig tid att städa upp och organisera dessa utrymmen. Det kommer att göra överlämnandet till nya ägare eller hyresgäster smidigare och mer professionellt.

Cykelförrådet

Cykelförrådet är ofta en gömd skattkista som samlar på sig allt från gamla cykeldelar till trädgårdsredskap och annat bråte. Det är lätt att låta det här utrymmet förfalla, men det kan också vara en guldgruva av föremål som du kanske vill ta med dig till det nya hemmet eller göra dig av med på ett ordentligt sätt.

Det är också viktigt att komma ihåg att smuts, löv och damm lätt kan tränga in i cykelförrådet över tid, vilket kan skada dina cyklar och din utrustning. Så, en regelbunden städning och underhåll av detta utrymme är en klok investering i framtiden.

Rekommenderade artiklar