Ska du cykla Vätternrundan, Cykelvasan eller Sverigeloppet? Eller föredrar du att kolla på cykeltävlingar som Tour de France på TV istället? Oavsett om du är en entusiastisk supporter eller en inbiten cyklist så finns det anledning att fira cykelloppet. Här hittar du de bästa tipsen.

Korka upp en flaska bubbel vid målgång

Efter månader av träning finns det all anledning att fira när du gått i mål. Inget är festligare än en flaska champagne, men givetvis går det bra även med prisvärda och plåboksvänligare viner som prosecco och cava. Du kan beställa bubbel och annat vin på nätet hos Vinoteket. Hemsidan har ett brett sortiment av olika sorters viner, inklusive många olika sorters champagne och andra mousserande viner. Du väljer själv vilka viner du vill ha och därefter får du dem levererade till dörren. Det är en smidig tjänst och du slipper själv ta dig till en fysisk butik. Det är en perfekt lösning om du istället vill lägga tiden på att förbereda inför ditt lopp. Du kommer inte ångra dig när du har en flaska mousserande vin att korka upp efter ett långt och slitigt cykellopp. Champagne är dessutom ett vin som passar till många olika maträtter och snacks om du väljer att istället fira senare på kvällen.

Beställ vin till cykelkvällen

Ska du sitt hemma och följa Tour de France eller något annat cykellopp via TV:n? Se då till att ha något gott att dricka. Beställ ditt favoritvin på nätet och laga gärna en god middag som passar bra till. Hos Vinoteket hittar du massor med bra tips på hur du bäst kombinerar mat och vin. I deras digitala vinskola hittar du en guide i 10 steg som lär dig att matcha vin med olika smaker. Det är både kul och lärorikt. Alla cykelentusiaster förtjänar att fira med ett gott vin!

Rekommenderade artiklar